Megosztás

A SZERVIZ-TRANS Kft. holland partnere, a Dehaco vállalat foglalkozik rönkfogó kanál gyártással is. A cég több változatban is gyártja ezeket a berendezéseket, amelyek prémium kategóriájú, kiváló minőségű eszközök faipari és erdészeti területen.

A rönkfogó kanalak között találunk olyan gyártókat, mint a Gripen, az Epsilon, a Kcr, a Farma, a Weimar és a Krpan. A Dehaco kifejezetten jó műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, és pl. Angliában a 7 villás kivitele a legnépszerűbb. A tapasztalat az, hogy Nagy-Britanniában a 7 villás kivitelű rönkfogót hatékonyan tudják alkalmazni a hulladékválogató központokban.

rönkfogó kanál gyártás

Rönkfogó kanál csipegető kanál helyett

Angliában a munkagép szerelékekre specializálódó LDH Attachments cég azt látja, hogy egyre több cég szavaz rönkfogó kanálra a hulladékválogatásban is. Természetesen a hagyományos szortírozó csipegető kanalak is népszerűek, de egyre jobban terjed a 7-villás rönkfogó kanál alkalmazása a hulladékok válogatása területén.

Ennek oka minden bizonnyal az, hogy a rönkfogó villái egymásba csúsznak, és úgy képesek összezáródni, hogy nemcsak a kisebb tárgyakat tudják megfogni, hanem a hulladékok hosszabb elemeit is, pl. egy hosszú lécet vagy deszkát. A Dehaco rönkfogója rendkívül hasznos hulladékok válogatásakor, mivel az anyagok rendkívül sokfélék, és ezek a fogó kanalak képesek kezelni a széles anyagválasztékot.

Igény a rönkfogó kanál gyártásra

A legtöbbet értékesített rönkfogó kanál változat a DHG802-7T-R típusú. A bontó, szortírozó és rönkfogó kanalakon kívül a multifunkcionális és “nyitott pofájú” kanál is keresett típus!

rönkfogó kanál eladó

Ha szeretne többet megtudni bármelyik típusú munkagép kanálról, az alábbi űrlapon keresztül üzenhet nekünk, vagy keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!